Halissamme tuhannet huokaukset;
minä kaipaan sinua jo tänään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Halissamme tuhannet huokaukset;
minä kaipaan sinua jo tänään
Kommentit
Ihanin.
...tulee mieleen oman Kultani tekstari kerran juuri lähdettyäni hänen luotaan autolla... siinä luki:
`Kaipaa sinua jo nyt, vaikka vielä autosi takavalot näen.`
:))
Sivut