Sillä hetkellä
en osannut kuvitella
mitään kiihottavampaa
kuin sinä
suukottamassa rintojani
niin hellällä innolla
ja vielä kun näytit
paljon suloisemmalta
kuin ennen
vaikka näytät niin komealta aina
olisin suostunut
ihan mihin tahansa
Selite:
ei liene lupaus kuitenkaan ;)..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tulivuoren jytinää!
kuumaa laavaa
:)
suloista aistikkuutta
Aistillinen ja tunteikas runo...paljon sanottu tosiaan lopussa, lupaukselta liki kuulostaa ; )
kult, kuha runoilet..
teen sinulle mitä ikinä pyydätkään...
Sivut