Miten niinkin tyhjästä asiasta
kuin juomatölkin avaus
on tullut niin paljon
sinun ne aina avatessa minulle
ja aina kun itse
joudun sen tekemään
sormiin tekee kipeää
paljon enemmän
Selite:
en voi sille mitään, minusta se ele vain on niin suloista.. eilenkin ihan huomaamattamani olit sen jo ehtinyt tehdä ja sitten taas yllätyin siitä..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Arjen romantiikkaa
Pieniä Suuria välittämisen eleitä nämä :)
Tulee mieleen sellainen asia, että ellei mies tee naisen vuoksi/eteen pieniä juttuja, kuten avaa ovea, juomatölkkiä, ota takkia päältä, tarjoa tuolia yms., niin ei sitten mitään suurtakaan varmaan saa tehdyksi.. Kaikki lähtee sieltä ruohonjuuritasolta.
Sivut