Sinun katseesi
takoi keskikesällä
polkuja sydämeeni
sinulle saapua
muttet ole
vain kauniit silmäsi
sinä olet Sinä
isolla s:llä ja
sinun kaikilla
kirjaimillasi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Sinun katseesi
takoi keskikesällä
polkuja sydämeeni
sinulle saapua
muttet ole
vain kauniit silmäsi
sinä olet Sinä
isolla s:llä ja
sinun kaikilla
kirjaimillasi
Kommentit
Hehkuva ha herkkä on runosi:)
Kaunista ja tunteikasta, hyvä runo
Sivut