Yönmustassa pimeydessä
näen sinun kasvosi
kosketuksesi hehkun ihollani
tuntien jokaisen
hetkemme sisälläni
nukahdan
unelmoidessani niitä lisää
lisää sinua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Yönmustassa pimeydessä
näen sinun kasvosi
kosketuksesi hehkun ihollani
tuntien jokaisen
hetkemme sisälläni
nukahdan
unelmoidessani niitä lisää
lisää sinua
Kommentit
Herkänkaunis.
kaunista ja herkkää
hehkua, pidän
:)
Kaunista ja aistillistakin, hyvä runo
ihanan kaunista
Todella kaunis, tunnetta täynnä oleva runo.
Sivut