Vuosia erillään
yhteensä 27
tehden omia juttuja
rakentaen omaa elämää
kenties kohdattu aiemminkin
tietämättämme
minun piti ensin aikuistua
kasvaa naiseksi jotta
samasta sielusta
puolikkaiksi unohdetut
löytäisivät toisensa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienoa hei hei.
hieno! :)
Hieno, koskettava runo.
Hyvä, kaunis runo
Sivut