Maistut pehmeältä
raikkaalta kesäsateelta
neljä vuotta tätä ihanuutta
ja rakastan sinua yhä
sydämeni hymystäsi pysähtyen
Selite:
neljä vuotta siitä hetkestä kun katse osu katseeseen...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Maistut pehmeältä
raikkaalta kesäsateelta
neljä vuotta tätä ihanuutta
ja rakastan sinua yhä
sydämeni hymystäsi pysähtyen