Vain nukahtaa viereesi
käteni käteesi, hellään
se riittäisi
Selite:
hyvää yötä, kulta, nää mun kuvia...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Vain nukahtaa viereesi
käteni käteesi, hellään
se riittäisi