Runo
tiedän että kaipaat uutta
mutten vain löydä enää
niin osuvia sanoja joilla kuvata
tätä kaiken tunteen määrää
elämää, tulevaa
ehkä sinun kanssasi
tai yksin
kaikki on yhä auki
kaikki voi vielä mennä toisin
mutta haluan uskoa, toivoa
rakastaa sinua niin paljon
että osaan taas kirjoittaa
heittäytyä maailmaan
josta sinun kanssasi
tulee totta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut