Joskus näytät
niin tavattoman suloiselta
erilaiselta kuin muina iltoina
tästä tulee nyt vähän siirappia
sinua jaksaisi katsoa
kankaaseen maalailla
ikuisuuden loppuun
vaikkei sellaista ole, huomaatko
kirjoitan höpöjä
ja minä hymyilen siitä
miten tapasin sinut
enkä katsonut ohi
sinun pitää tykätä minusta
koska yhä olet siinä
etkä ikinä lähde pois minusta
kuten ne kaikki muut
et ikinä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi