Kaipaan sinun kanssasi rakastelua
kaikkein eniten
sitä miten katsoit minua ja
sait koko kehoni hymyilemään
voihkimaan hyvästä olosta
väreilemään
kaipaan jumalattomasti sinun ihoasi, kulta,
minun iholleni
sinua lähelleni
suljen silmäni ja
tunnen vielä sinut
maistan vielä makusi
kaikkein eniten
sitä miten katsoit minua ja
sait koko kehoni hymyilemään
voihkimaan hyvästä olosta
väreilemään
kaipaan jumalattomasti sinun ihoasi, kulta,
minun iholleni
sinua lähelleni
suljen silmäni ja
tunnen vielä sinut
maistan vielä makusi
Selite:
Vain sinä olet osannut kulta niin hyvin....se oli niin todellista, aitoa, syvää ja puhdasta rakkautta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaipaavat vedot.
kaunista kaipausta.
Joidenkin kanssa se vain...sujuu... kaunista ja samalla kipeää kaipausta, hyvä runo.
Sivut