Rakastella 9

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 1.8.2024 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 
Kaipaan sinun kanssasi rakastelua

kaikkein eniten

sitä miten katsoit minua ja
sait koko kehoni hymyilemään
voihkimaan hyvästä olosta

väreilemään

kaipaan jumalattomasti sinun ihoasi, kulta,
minun iholleni
sinua lähelleni

suljen silmäni ja
tunnen vielä sinut

maistan vielä makusi
Selite: 
Vain sinä olet osannut kulta niin hyvin....se oli niin todellista, aitoa, syvää ja puhdasta rakkautta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulisiveltimen kauniit
kaipaavat vedot.
kaunista kaipausta.
 

Joidenkin kanssa se vain...sujuu... kaunista ja samalla kipeää kaipausta, hyvä runo.
 
Kipeänkaunis.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut