Sinä itkit minun kanssani,
ovensuussa vielä sanoit, tulee ikävä.
Minkä vuoksi särkeä molempien sydämet
surullisilla silmillä.
ovensuussa vielä sanoit, tulee ikävä.
Minkä vuoksi särkeä molempien sydämet
surullisilla silmillä.
Selite:
Sanotaan, että todellista rakkautta on päästää toinen menemään, mutta jos se toinen ei halua mennä...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niinpä, jos ei halua mennä, ei pitäisi "uhrautua"...pitäisi antaa päättää itse...
Sivut