Kukaan eikä mikään rikkoisi meitä

Runoilija Maya

nainen
Julkaistu:
652
Liittynyt: 13.12.2002
Viimeksi paikalla: 1.8.2024 19:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.

-Hafez, persialainen runoilija

 

Vuosia erillään
yhteensä 27

tehden omia juttuja
rakentaen omaa elämää

kenties kohdattu aiemminkin
tietämättämme

minun piti ensin aikuistua
kasvaa naiseksi jotta

samasta sielusta
puolikkaiksi unohdetut

löytäisivät toisensa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa hei hei.

hieno! :)

Hieno, koskettava runo.

Hyvä, kaunis runo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Maya - 23.12.2009 0 Runo
Maya - 29.9.2008 1 Runo

Sivut