Kosketuksistasi jokainen
tuo minua
lähemmäs sinua
siksi pelkään
vaikken yhtään
ainoaa sekuntia
antaisi pois
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kosketuksistasi jokainen
tuo minua
lähemmäs sinua
siksi pelkään
vaikken yhtään
ainoaa sekuntia
antaisi pois