Vaikka halusin
niin paljon
hypätä syliisi
suudella heti
himolla
kun tulit
niin silti
hymyilin vain
vein tuomisesi
odotin
sinulta merkkiä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Vaikka halusin
niin paljon
hypätä syliisi
suudella heti
himolla
kun tulit
niin silti
hymyilin vain
vein tuomisesi
odotin
sinulta merkkiä
Kommentit
Kyll pitää antaa mennä vaan täysillä :)
Tuttu tunne...odottava, hyvä runo
Odotus palkitsee...
Ihanin.
Odotus palkitsee...
Ihanin.
Sivut