En tiedä mitä kirjoittaa
sanoja ei vain ole
sankarini on hiihtänyt
taivaan laduille
lumi
maan päällä on tyhjä
ja mieli
Selite:
vähän epätodellinen fiilis.. kun kohta heräis unesta.. älkää ottako muistorunona, vain omia fiiliksiä kuvaava..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Taitavasti kuvasit tunteitasi....
Niinpä...hyvin kuvaava runo
Fiilikset on epätodelliset täälläkin
Sivut