Pidän sinusta jo niin paljon
etten ole siihen valmis
vielä uskomaan
sinä päivänä
sinulla oli vaalean-
ja tummansinisiä raitoja
kun myönsin sen itselleni
ensimmäisen kerran
ja kuinka kaipaankaan
sinua tänään
vain kaapatakseni
sinut syliini
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis,lämmin tunne tässä
Kaunis, tunteikas runo
kevyttä kaunista rakkautta
Sivut