Sinä sanot
hymyilemisestäni kivoja
ja hymyilet itsekin.
Ja sitten hymyilen lisää,
naurahdan.
Sinä lennätät minuun
pyörteitä onnesta.
Nostat tunteen poltteena
punaisille poskilleni.
Enkä minä voi olla enää
suutelematta sinua.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana:)
Hyvin kuvattu.
Söpöä...
hehkuvaa onnea, ihana runo
Sivut