Näin sen sinusta
sen saman ilmeen
eleen
kuin aina lähtiessäsi
et tahtoisi mennä
mutta sinun täytyy
ja minä halaisin sinua
joka kerta
vielä vähän tiukemmin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Näin sen sinusta
sen saman ilmeen
eleen
kuin aina lähtiessäsi
et tahtoisi mennä
mutta sinun täytyy
ja minä halaisin sinua
joka kerta
vielä vähän tiukemmin
Kommentit
Herkkä tunnelma, lähdössä asuu jo kaipuu. Hyvä rakkausruno.
Sivut