Sinun viereesi iltaisin
haluan kotiini palata
tuttuun tunteeseen yhä lisää rakastua
tässä on
mun kaikki elämä
kunhan sinä jäät
hetket saavat vaikka iäti
muistoihin kadota
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Sinun viereesi iltaisin
haluan kotiini palata
tuttuun tunteeseen yhä lisää rakastua
tässä on
mun kaikki elämä
kunhan sinä jäät
hetket saavat vaikka iäti
muistoihin kadota
Kommentit
Vahva, tunteikas, hyvä runo
Vahvaa rakkautta hyvä runo
Sivut