Uuden aamun kynnykselle istahdan ja iloitsen. Veri kiertää. Tässä olen. Muusta vasta haaveilen. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.11.2015 8:13 Jukka-Pekka Huttunen Postiivinen tunnelma,pidän. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.11.2015 10:22 epeli Terapeuttinen runo Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.11.2015 11:23 arlette Tämän herkullisen runollisen aamupalan nauttii mielellään , vaikka tuvan kynnyksellä kahvin kanssa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.11.2015 20:59 7c23816abc8e343981ddff4077a15251 Pirteästi perusasioista. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut