Sinä olet siinä
minä ihan lähelläsi.
Me kaksi harmaavarpusta
elämän oksalla.
Vanhetaan yhdessä ja
töpötetään käsi tiukasti
toisen kädessä katsomaan
uusia huomisia.
Ehkä vielä kuullaan
satakielenkin laulavan
pihapuussa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vraak, vraak, vraak... Vissiin pitää lentoon tästä.
Hiljentää lukijan itsensä äärelle.
Sivut