En itke nyt ilosta.
Surukin on
piilossa ohuen
verhon takana.
Nämä kyyneleet
ovat vettä, joka
puhdistaa sielua.
Ne tulevat rajattomasta
lähteestä.
Ne kastelevat
elämän kukkasia.
Surukin on
piilossa ohuen
verhon takana.
Nämä kyyneleet
ovat vettä, joka
puhdistaa sielua.
Ne tulevat rajattomasta
lähteestä.
Ne kastelevat
elämän kukkasia.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihanassa runossasi
pidin paljon
tunnot elämän kosketusten
hyvää lienee paljonkin
suru koskee kipeimmin
syvällisesti ymmärrystä
ajatusta runosi suo
Sivut