Taivaan sini sieluunikin
kevään tullen hakeutuu.
Mikäs on sen ihanampaa, kun
lauhat tuulet rantautuu.
Ajatukset kohoavat
linnunteitä kulkemaan.
Ihan niinkuin luonnossakin
elämässä orastaa.
Eihän sille mitään mahda
vanhempikin hullaantuu.
Silmiinsä saa kirkkautta.
Elo vehnäselle maistuu.
kevään tullen hakeutuu.
Mikäs on sen ihanampaa, kun
lauhat tuulet rantautuu.
Ajatukset kohoavat
linnunteitä kulkemaan.
Ihan niinkuin luonnossakin
elämässä orastaa.
Eihän sille mitään mahda
vanhempikin hullaantuu.
Silmiinsä saa kirkkautta.
Elo vehnäselle maistuu.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ja ihminen ja luonto herää!
kevät ja kasvun aika
- silmätkin suurenevat
Näin se on,kevät tekee myös ihmisille hyvää,pidän.
Kaunis
Sivut