Ei nyt väreile järven pinta
aamun kauniin valjetessa.
Aivan niinkuin uninen mieli
tyyni kaikista tuulista.
Aamukahvi, tuo rakas hetki
saa mielenkin hyrräämään.
Iltaa kohti hissukseen mennään.
Kohta pääsee taas nukkumaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mukavaa päivän köllykkää sulle ja mulle.
Sivut