Mikäs tässä
lepäillessä
tuntojansa tutkiskella.
Mietteet kiertää
linnunrataa.
Harhailevat tuulen lailla.
Läpäisevät pilviverhon.
Sukeltavat
taikalampeen.
Puhtaina kuin pulmuset
luokseni taas
palailevat.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
positiiviset ajatukset ... valkoiset pulmuset.
Sivut