Vaaleanpunainen
pumpulitaivas
minun sieluni
salainen hurma.
Se kantaa, se nostaa
vie minne tahdon.
Sen kanssa on
pehmeä taival.
Keijujen seurassa
kuutamoretkellä
yötuulen hyväillessä.
Aurinkomajassa
kukkaset hymyillen
tulijaa odottamassa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut