Menneeseen kerran
taas sukellan
sinne monien
muistojen joukkoon.
Siellä ne elää ja
hengittää.
Aina takana taapertaa.
Kun tähyilen
seestyvää taivasta
ja tutkin sieluni tilaa.
Sille kauniita
muistoja toivoisin
joita huonot muistot
ei pilaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hetken kuluttua lähden taidebasaariin Tornioon.
Mukavaa lauantaiaamua.
Sivut