Harmaa kun on maailma
sisällä ja ulkona.
Ei suo päivä paistettaan
pisaroita valuu vaan.
Vaeltelevat pilvet nuo
virvoituksen vettä tuo.
Lehtiä saa elonpuu.
Kasvaessaan tuuhentuu.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut