On piilossa sielussa
salatut huoneet
ihmeiden alkuja täynnä.
Sinistä aavaa loputtomasti
ja kaikuja kaikkeuden
ääreltä.
Auringon noususta
laskuun sen
käy päiviemme lento.
Yöt kirkkaiden tähtien
valvoessa enkelsiipien
havina hento.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut