Kyllä onni on
oikeesti oikullinen.
Se muuttaa niin
usein mieltään.
Tänään se kujertaa.
Nauraa ja silittää.
Huomenna näyttää
jo kieltään.
Pakoonkin juoksee
kuin tuulispää.
Sitä silloin ei
pitele kukaan.
Tulee kun tullakseen.
Menee kun mennäkseen.
Joskus ottaa voi
hetkeksi mukaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut