Missä on haltijat
hyvät henget.
Taikojen tenhoa
tarvitaan.
Mielen lintuset
häkistänsä taivaan
sineen vapauttamaan.
Monella täällä on
paha olla.
Haltijatar voisi
autella.
Heilauttaa kerran
taikasauvaansa.
Antaa tähtien lennellä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
opettava runo
Sivut