Luoksesi polkua
raivailen.
Teen siltoja ylitse
rotkojen.
Järven selällä
pienellä paatilla
sinnepäin minä
soutelen.
Nuotion illalla
sytytän.
Savumerkkejä
lähetän.
Tulethan silloin
tapaamaan.
Yö keijujen seurassa
haaveillaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niin hellin sanoin
Sivut