Kuin sokea taluttaisi toista
tai mies kaivaisi hirttä omasta silmästään
kuin pata kattilaa soimaamassa
Ja minulta he kysyvät neuvoa!
Oman silmäni puhkaisin
omalla hirrelläni
ja omassa padassani itseni keitin
ja he haluavat uimatunteja hukkuvalta!
Niin saa sokea mies vain nöyrtyä
oppia uimaan omissa keitoksissaan
tekemään nuotion silmähirrestään
Askel kerrallaan
kompuroidaan kotiin...
Selite:
Let's play a game: It's called "Mind your own business!"
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi