Vuorilla keveys
ilmavuus
kukkien tuoksu.
Pyyteetön rakkaus.
Tie aarrekätköille
minun
sinun
heidän
joilla on
puhdas sydän.
ilmavuus
kukkien tuoksu.
Pyyteetön rakkaus.
Tie aarrekätköille
minun
sinun
heidän
joilla on
puhdas sydän.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Mukava maisema tässä - kaunista! :)
Sivut