Jou. Nyt ammun sut tähtiin,
jos annat keikarille tilaisuuden.
Ota musta kiinni,
jos vaan haluut palan menestyksestä..
Minä vannon sydämestäin.
En sulle pahaa tee.
Jos haluut tuntee vahvuutein.
Niin älä oota.Nein.
Pistän pystyyn staratallin.
Näin susta teen suuren.
Maineeni koet vahvuuden,
olen yksin käytös sun.
Stara oot ennen kuin huomatkaan,
vaan ei se tehnyt mulle kipeetäkään.
Ei mun tartte käskee sua,
vaan sä tiedät olet osa mua.
Niitetään mainetta ilman painetta.
Katsohan vaan , kun lehdet kirjoittaa.
Fanit katsoo ihaillen sun tähteäs palvoen.
Vaan et anna nousta hattuun.
Otat tilanteen aina haltuun.
Stara oot. Kaikin main sua palvotaan.
Vaan ei se ollut mulle vaikeetakaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi