Kerran kuljin ohi onneni
Piilotin rakkaalta mun tunteeni
Oisin halunnut sanoo. Olet helmeni mun
Mut pelkäsin et onnesta haalistun.
Tänäänkin pelkään, paljastaa tunteeni kortin
Hetki taivaissa kestäiskö vain vartin
Usein toivon et toinen tunteensa paljastaa
Mut rakkautensa kantajaksi valjastaa
Älä pelkää enää sanon itsellein. Tule rinnalle kultasein.
Niin kaunis kerran loistava maa
Mä ylös kipuan voiton vuorellein
Antaa niin paljon tää loistava maa
Älä enää pelon anna itsestäis ottaa valtaa
Anna onnenpisaroiden viimein päälles sataa
Älä enää onneasi kerjää, vaan ota se vastaan.
Nyt voit antaa sydämesi toisen huostaan
Olet taakkasi raskaimmat jo kantanut
Toisille jo tarpeeksi itsestäs jakanut
On toisten vuoro sulle nyt antaa
Välillä voivat sinutkin onneen kantaa
Älä pelkää enää sanon itsellein. Tule rinnalle kultasein.
Niin kaunis kerran loistava maa
Mä ylös kipuan voiton vuorellein
Antaa niin paljon tää loistava maa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut