Otit multa melkein uskon
Vaan löysin uudelleen valon
Hengen herkän kosketuksen
Avasin tuon taivaan uksen
Annoin käteni valitulle
Ainoolle oikealle pelastajalle
Huominen on portti onneen
Vannon sen Herran nimeen
Lauluni tässä hälle soi
joka ainoona meidät pelastaa voi
Muistot päivien voimaa antaa
Voin sunkin rakkain huolet kantaa
Toivon, et tekstini oikein julistaa
jää monien murheet kauas taa
Mä olla onnen enkeli haluisin
Annan nyt kosketuksen
Otatko vastaan mun hellyyden
Olen vain viestikapula Jumalan
Olla se vierel valitun haluan
Joka kätensä ojentaa
Ei enää Pirulle valtaa
Usko meitä kaikkia kantaa
Hetkee tätä en anna pois
Elämän onnen kaikille sois
Olla yhtä kans Jumalan
Antaa suurelle rakkaudelle vallan
Meidän aika on kaikkien
Viestin vastaanottavien
On kaunis maailma niin
Lennämme kerran taivaisiin
Annan nyt kosketuksen
Otatko vastaan mun hellyyden
Olen vain viestikapula Jumalan
Olla se vierel valitun haluan
Joka kätensä ojentaa
Ei enää Pirulle valtaa
Usko meitä kaikkia kantaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut