Tämmöisiä tuntemuksia tänään...
Kun vaan osattais vielä voittaa
Viimein sais menestyksen päivä koittaa
Kaikki peliin nyt
Ei silloin oo kausi ohi mennyt
Katsomos väki vähenee
Toivois, et viimein peli paranee
Tonnit jää padalta saamatta
Tätä menoo kohta varatta
Minä olen ehkä viimeinen patamohikaani
Koossa tääl enää se ydinklaani
Jaksan tätä mäkee kulkea
Kun vaan jaksas tiimikin polkea
Olen patasydän hautaan asti
Sanon sen sanoilla osuvasti
Vaan en yksin voi kaikkee kantaa
Jäispä häviöputket viimein taa
Yleisökin hallille palais
Lukkokin taasen voitettais
Liian kauan ollut Satakunta sinikeltainen
Vaan on sydämeni aina punainen
Minä olen ehkä viimeinen patamohikaani
Koossa tääl enää se ydinklaani
Jaksan tätä mäkee kulkea
Kun vaan jaksas tiimikin polkea
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut