Olen vain tämän maan,
jossa voin uskoo suurempaan
Tuhansien järvien rannoilla
Mieleni noilla ajatuksen aalloilla
Ei unta oo kauneus tää
Vain paikka tää sykkii elämää
Olen ain täällä onnellinen
Taas on kaunis päivä kesäinen
Kun katot vettä sinertävää
Rinnallais kaksi tärkeintä ystävää
Voit koskettaa taivaspaikkaa pääl maan
Sydämesi jää siihen hurmaan
On linnun laulu ääni elämän
Kun kuljet poikki maan härmän
Ota kaikki tää sydämmeen
Aikaan hetkeen viimeiseen
Ei unta oo kauneus tää
Valoa ei ilman pimeää
Ei vihollista ilman ystävää
Ei päätä matalaa ilman syvää
Ei unta oo kauneus tää
Vain paikka tää sykkii elämää
Olen ain täällä onnellinen
Taas on kaunis päivä kesäinen
On tääl maa lunta valkeaa
Sydämmeni rakkaudesta halkeaa
Vain tääl oon vapaa
Paikka tää täyttää minkä lupaa
Ei unta oo kauneus tää
Valoa ei ilman pimeää
Ei vihollista ilman ystävää
Ei päätä matalaa ilman syvää
Ei unta oo kauneus tää
Vain paikka tää sykkii elämää
Olen ain täällä onnellinen
Taas on kaunis päivä kesäinen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut