Olenko sokea rakkaudessa
Elänkö koko elämäni valheessa
Epätodellinen minäni pitää otteessaan
Vain unessa mä onneni saan
Onko elämäni pelkkää satua
En osaa vääriä sanojakaan katua
Satutan vain teitä rakkaani, kun haaveilen
Mä tässä illassa itseäni vauvaöljyllä valelen
Fantasioitani kanssa valerakkaan toteutan
Seksikäs vartalosi siinä vasten mua
Kuljen taas kohti uutta aamua
Haluan vain nopeaa rakkautta
Elää täällä ilman mitään vastuuta
Kevytkenkäiseksikin mua kutsutaan
Olen päästänyt lemmen pedon valtaan
Aina vaan kaikkee uutta haluun kokee
Olen kai rakkauden silmissä sokee
Olen niin liukas kuin ankerias
Ei auta mua ees luoja armias
En tiedä miksi tällaiseksi synnyin
Kai jo varhain rakkaudessa säryin
Olin lapsi kedon keijukaisten
Aamun peikko varhaisten
Onko elämäni pelkkää satua
En osaa vääriä sanojakaan katua
Satutan vain teitä rakkaani, kun haaveilen
Mä tässä illassa itseäni vauvaöljyllä valelen
Fantasioitani kanssa valerakkaan toteutan
Seksikäs vartalosi siinä vasten mua
Kuljen taas kohti uutta aamua
Haluan vain nopeaa rakkautta
Elää täällä ilman mitään vastuuta
Kevytkenkäiseksikin mua kutsutaan
Olen päästänyt lemmen pedon valtaan
Aina vaan kaikkee uutta haluun kokee
Olen kai rakkauden silmissä sokee
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut