Arjen kiireen keskel
Anna aikaa pienel hetkel
Anna aistien tuntea
Ota aika se talteen
Vedä syvään henkeen
Näät vuodet menneet
Myös tekemäsi erheet
Ne kaikki osa sua
Avul niiden sait vahvistua
Tuo mies entinen
On tänään aikuinen
Tuntee rakkauden
Maailmankin raakuuden
Olethan palapelin palanen
Jolla mukana henki muinainen
Jossain entinen aika kaukainen
Olet tänään vahvin
Juot aamuisin tumman kahvin
Hetki tuo sulle arvokas
Kukahan sen sulle tokas
Nää pienet hetket
meitä täällä kuljettaa
Kokea ja tuntea ne antaa
Päivien päätyyn kerran johdattaa
Meille ilon ja surun tunteet jakaa
Naarmut sielun on kaikil tärkeit
Niil itsesi kokonaiseks teit
Jos ei säry koskaan
Ei voi elämä alkaakaan
Tunne niin että koskee
Laske tätä elämän koskee
Olet silloin ain
Se yksi ja rakkain
Olet tänään vahvin
Juot aamuisin tumman kahvin
Hetki tuo sulle arvokas
Kukahan sen sulle tokas
Nää pienet hetket
meitä täällä kuljettaa
Kokea ja tuntea ne antaa
Päivien päätyyn kerran johdattaa
Meille ilon ja surun tunteet jakaa
Olet tänään vahvin
Juot aamuisin tumman kahvin
Hetki tuo sulle arvokas
Kukahan sen sulle tokas
Nää pienet hetket
meitä täällä kuljettaa
Kokea ja tuntea ne antaa
Päivien päätyyn kerran johdattaa
Meille ilon ja surun tunteet jakaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
juot aamuisin tumman teen....Tää sulle...Mikäli siis tee maistuu... :-D
Sivut