Kuinka sä jaksat olla noin superpirtee
Ja nuo sun kledjut taas ihan sikamakeet
Mä näyttäsin kyllä sul, jos aina oisin maaninen
Nyt vaan jälleen hetki masennuksen
Mieleni sahaa niin montaa rataa
Ruuaksi laitan tänään vain pataa
Sä käyt michelin ravintolas ja instaan kuvii lataat
En tiedä mistä huomen palaat
Mul tää rikki mennyt mieli
Katson kuinka suora tuo oven pieli
Koitan hetkeen tarttuu
Mut kaikki päälleni kaatuu
Carpe diem siis huutaa joka tuutti
Pelastuuko lopulta saimaan kuutti
Niin sekaisin mielessäni kaikki on
Huudan vain. Miks sain tän kohtalon?
Joku mulle huutaa cest la vie
Kysyn. Onko elämäs vaihtoehto-ovii.
Taasen tuntuu, et olen jostain toisesta maailmasta
Ei paranna mieltäni ees tunteiden lasta
Mul tää rikki mennyt mieli
On poikki kitaranikin kieli
Voisinpa soittaa sävelen elämän
Välttäisin näin mieleni synkän
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut