Olin kuin kyynel
joka rikkoo vanhaa
ja uutta synnyttää
Voimalla sen voit erota
tai kerran löytää itsesi onnesta
On se portti elämän arvoituksen vastaukseen
Kerran käy elämämme iltakuuteen....
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut