Hän katsoi suoraan auringonpaisteeseen
kumpuilevan tasangon ylitse
rajasi taivaanrantaan punaisen viivan
jatkuen loputtomaan
Hän katsoi suoraan auringonpaisteeseen
näkemättä jälkiä menneisyydestä
tietämättä mitään tulevasta
Kuuma, paahtava tuuli hänen hiuksiaan nostatti ilmaan
kuin kotkan sulat ne kauniina koreilevat
hänen ollessaan täysin peloton
Ja hän katoaa tuohon verenpunaiseen
aamun kuumaan hohteeseen
yhdessä kotkan siipien
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Whou, ihan huikea. Tunnelma ja kaikki kohdillaan.