Mikä olikaan se lupaus,
joka kaikui laaksossa kuin ikuisuus?
Lupasit meille, ikuisen ystävyyden
päättyisivät päivät mun yksinäiset
oliko sen väärti kaikki tuo,
kun luotin ikuiseen
Mikä olikaan se lupaus,
jonka kaiku oli hyvin lyhyt?
Luulin niin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis! :)