Hukatun ajan sisältämä tyhjyys,
täydellisen tyhjä nurkkaus
Mullan ja betonin harmoniassa,
Luuranko kirjoittaa kirjettä vain hänelle itselleen
Vanhaan varastoon ei vaivu ilta-aurinko,
onnellisuus satuttaa vain enemmän
Nurkasta hiipivät hiiret,
ne tulevat luurankoa joskus katsomaan,
ehkä joskus kysymään sen kuulumisia,
mutta katoavat nopeasti
Heti kun ovat saaneet vatsansa täyteen
loppuun hioneista luista
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi