Kun talvi vihdoin väistyi,
ja näin jo pihanurmen vehreytyvän,
kylmän jään poistuvan sijoiltani
kuuntelin tuulen viestejä
Taivaalta väistyi tummuus,
ja näin sakean lintuparven liitävän kohti äärettömään,
ehkäpä sinun saattajasi
Istuin auringonpaisteessa,
ja halusin lähettää sinulle terveiseni
toivottaa sinulle hyvää matkaa,
minne ikinä sinä olitkaan menossa
Olkoon uusi alkusi täysin kivuton,
ja voisin olla lähdöstäsi lohduton
Selite:
Lepää rauhassa, rakas mummi
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi