Lumisade saapuu sijoilleni
Pienille kummuille joita yö suojelee
Unten maille syvään vaipuu luonto
Jota yksinään vain tähtivyö varjelee
Hiljaa keskellä lumisateen syleilyssä
Tummuuden eri sävyihin
vaipuu mailleen ilta-aurinko
Ja varpaani kylmettyvät hiljalleen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi